Νέα

Νέα προγράμματα ασφάλισης από την ΥΔΡΟΓΕΙΟ ασφαλιστική, που βάζουν την υγεία σε πρώτο πλάνο!

Δυναμική είσοδο στον κλάδο ασφαλίσεων υγείας κάνει η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρουσιάζοντας τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων «Πλάνο Υγείας».

Απαντώντας ολιστικά στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής και τις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων για ποιότητα και αξιοπιστία στη φροντίδα της υγείας τους, το «Πλάνο Υγείας» της Υδρογείου Ασφαλιστικής, αναπτύσσεται στους δύο βασικούς άξονες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας, παρέχοντας εύρος επιλογών μέσα από πέντε ειδικά σχεδιασμένες προτάσεις ασφάλισης.

Συγκεκριμένα:

Το «Πλάνο Υγείας – Primary» αναφέρεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα και περιλαμβάνει δύο προγράμματα (Standard &Advance), τα οποία εστιάζουν στη σφαιρική πρόληψη και θωράκιση της υγείας, παρέχοντας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου σχετικές υπηρεσίες: απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, προληπτικούς ελέγχους και επιπλέον παροχές και εξειδικευμένες εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις ανάγκες της οικογένειας και των παιδιών.

Το «Πλάνο Υγείας – Hospital» αφορά τη δευτεροβάθμια φροντίδα και περιλαμβάνει μία πλήρη σειρά προτάσεων ασφάλισης (Standard, Comfort & Exclusive) για την κάλυψη της νοσοκομειακής περίθαλψης από ασθένεια και ατύχημα. Κάθε μία από αυτές έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες. Οι καλύψεις, ανάλογα με το πρόγραμμα, εκτείνονται σε όλο το εύρος των αναγκών μιας πιθανής νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και της αποκατάστασης, του έκτακτου περιστατικού, των σχετιζόμενων εξετάσεων, της υγειονομικής μεταφοράς κ.α.

«Η μακρά πορεία μας στην ασφαλιστική αγορά και το όραμά μας, που έχει πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, μπαίνουν σε νέα τροχιά, ενισχύονται και ολοκληρώνονται με την είσοδό μας στον κλάδο υγείας» δηλώνει σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, Παύλος Κασκαρέλης. «Η υγεία, το υπέρτατο αγαθό, και η προστασία της αποτελούν σήμερα ύψιστη προτεραιότητα. Έχοντας επενδύσει με σοβαρότητα στο νέο μας εγχείρημα, στην υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων του νέου κλάδου υγείας και τις ισχυρές συνεργασίες με τους καλύτερους παρόχους υγείας στην Ελλάδα, θέτουμε στη διάθεση του κοινού μία σύγχρονη, προσεκτικά μελετημένη και ολοκληρωμένη πρόταση για τη φροντίδα της υγείας που απευθύνεται σε κάθε Έλληνα».


Leave A Comment

©

Trust Union. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Δημιουργία και φιλοξενία της ιστοσελίδας manbiz